Over

Wat leuk dat je er bent!

Alles wat nodig is gaat over huis en tuin, hoofd en hart. Wat komt er binnen, wat hou je bij je, wat gooi je weg? Het gaat over dromen, doen en laten.

dandelion transparantHet onderzoekt grote en kleine vragen, lachen en huilen, vindt mooie dingen om ja! tegen te zeggen.

Het gaat over nieuwsgierigheid en verwondering. Over duurzaamheid, eerlijk leven en zuiver kiezen. En ook over zelfspot en gezond verstand, want zonder die twee zweef je gerust een gat in het plafond.

Ga mee op onderzoek!

Wil je een beetje van alles wat nodig is in je mailbox? Elke vier weken als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes, soms een extraatje en altijd eventjes iets moois? Sign up voor de nieuwsbrief.

Over mij

Mijn naam is Anneke. Samen met Paul woon ik op een prachtige, boerderij-achtige anti-kraakplek. We delen ons huis met poezen Bas, Oscar & Dakhaas, cavia’s Bo, Jip & Mini, konijnen Fluf & Lizzy, hond Wodan en 10 kippen.
Ik heb een soft spot voor dieren, oprechte verhalen en leuke mensen.
Ik probeer een georganiseerd huishouden te maken van de chaotische plek die mijn thuis is en als een spiegel mijn hoofd en hart weergeeft. Lees met me mee over wat ik onderweg tegen kom.

 

Het delen van teksten mag altijd, wanneer je linkt aan het oorspronkelijke artikel en de bron vermeldt. Wanneer je (stukken) van teksten op de een of andere manier wilt kopiëren, delen of verspreiden zonder bronvermelding ontvang ik graag eerst een mailtje van je.